Extra Services

Auto Verhuur

U kunt ook terecht bij ons voor het huren van een auto. Wij beschikken over een aantal goede auto´s van een kleine 2 personen tot een grote voor 7 personen. Voor meer informatie gaat u naar onze contact pagina en wij helpen u graag op weg.


 Airport Service

  

Voor ophalen en wegbrengen kunt u gebruik maken van onze Airport Service. Zowel vanaf Alicante of Murcia.


Kinderbedden / Stoelen

  

Indien u een kinderbed of kinderstoel nodig heeft, kunt u die bij ons huren. Wij hebben dit voor u voor in de auto en/of in de woning. Pearl-Houses heeft dit voor u voor een huurprijs van € 10,- per week.


 Satelliet of ipTV HD Ontvanger Verhuur

 

Wilt u een TV HD satelliet ontvanger huren? Dat kan! Als u woning een 78 cm HD schotel (19,2 en 23,5 graden oost) heeft. Heeft u wel internet en geen schotel? Geen punt! Wij leveren een ipTV ontvanger met meer dan 1800 kanalen. Download hier een kleine greep uit onze kanalenaanbod of vraag ons naar de mogelijkheden via onze contact pagina.


Boodschappen Service

 

Onze boodschappen-service is puur gemak voor u! Wanneer u 's avonds laat aankomt en de winkels al gesloten zijn, kan “Pearl Houses” u voorzien van de hoognodige boodschappen voor de volgende ochtend. “Pearl Houses” haalt voor u de gewenste boodschappen en zorgt ervoor dat deze bij aankomst voor u klaar staan. Deze service is geheel gratis en de boodschappen worden bij aankomst direct met u afgerekend.

Copyright (c) dé ICT-Dokter Spanje 2016 www.ict-dokter.nl. All rights reserved.