Extra Service

Auto Verhuur

U kunt ook terecht bij ons voor het huren van een auto. Wij beschikken over een aantal goede auto´s van een kleine 2 personen tot een grote voor 7 personen. Voor meer informatie gaat u naar onze contact pagina en wij helpen u graag op weg.


 Airport Service

  

Voor ophalen en wegbrengen kunt u gebruik maken van onze Airport Service. Zowel vanaf Alicante of Murcia.


Kinderbedden / Stoelen

  

Indien u een kinderbed of kinderstoel nodig heeft, kunt u die bij ons huren. Wij hebben dit voor u voor in de auto en/of in de woning. Pearl-Houses heeft dit voor u voor een huurprijs van € 10,- per week.


 Satelliet of ipTV HD Ontvanger Verhuur

 

Wilt u een TV HD satelliet ontvanger huren? Dat kan! Als u woning een 78 cm HD schotel (19,2 en 23,5 graden oost) heeft. Heeft u wel internet en geen schotel? Geen punt! Wij leveren een ipTV ontvanger met meer dan 1800 kanalen. Download hier een kleine greep uit onze kanalenaanbod. En wilt u HD TV kijken via uw PC? Vraag dan een account aan vanaf € 0,85 per dag met alle Nederlandse en Belgische zenders. Vraag ons naar de mogelijkheden via onze contact pagina.


Boodschappen Service

 

Onze boodschappen-service is puur gemak voor u! Wanneer u 's avonds laat aankomt en de winkels al gesloten zijn, kan “Pearl Houses” u voorzien van de hoognodige boodschappen voor de volgende ochtend. “Pearl Houses” haalt voor u de gewenste boodschappen en zorgt ervoor dat deze bij aankomst voor u klaar staan. Deze service is geheel gratis en de boodschappen worden bij aankomst direct met u afgerekend.

Copyright (c) dé ICT-Dokter Spanje 2016 www.ict-dokter.nl. All rights reserved.